مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه حلوای زنجبیل

[ طرز پخت حلوای زنجبیل, پخت حلوای زنجبیل, حلوای زنجبیل, مواد لازم برای حلوای زنجبیل, تهیه حلوای زنجبیل, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, نحوه درست کردن انواع حلوا, فواید حلوای زنجبیل, خواس حلوای زنجبیل, طرز تهیه انواع حلوا, طرز تهیه حلوای زنجبیل, درست کردن حلوای زنجبیل, حلوای زنجبیل پخت حلوای زنجبیل طرز پخت حلوای زنجبیل, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

طرز پخت حلوای زنجبیل,درست کردن حلوای زنجبیل

حلوای زنجبیل، قوای جنسی تان را افزایش می دهد

زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم برای حلوای زنجفیل :

آرد 700 گرم
روغن جامد 200 گرم
کره 150 گرم
پودر شکر 350 گرم
پودر زنجبیل 3 قاشق سوپخوری
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر کاکائو به مقدار کافی برای تزئین

طرز تهیه حلوای زنجفیل :

ابتدا آرد را در تابه ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

حالا آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و کره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر کند. اینک از روی حرارت بردارید.

کمی که از داغی افتاد، پودر شکر، زنجبیل و هل را اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمائید.

سپس مایه را در یک سینی به اندازه ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

آن گاه به شکل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر کاکائو، تزئین کنید.

منبع : shooroshirin.ir